• Openlucht Reclameverf voor het Herstellen van Ijzervangrail/Beeldhouwwerk Aangepaste Kleuren
  • Openlucht Reclameverf voor het Herstellen van Ijzervangrail/Beeldhouwwerk Aangepaste Kleuren
Openlucht Reclameverf voor het Herstellen van Ijzervangrail/Beeldhouwwerk Aangepaste Kleuren

Openlucht Reclameverf voor het Herstellen van Ijzervangrail/Beeldhouwwerk Aangepaste Kleuren

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ShangFu
Modelnummer: C-11

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: ≥200 liter
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 4L*4 per karton of 20kgIron-Trommel. Wij kunnen verschillende kartongrootte leveren om uw vraag te o
Levertijd: 10-25 dagen vanaf de datum van ordebevestiging
Betalingscondities: Visum, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 18000 Kartons Maandelijkse productie
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Andere Namen: Speciale verf voor de reclame van tekens kleur: Saaie rode, witte, Aangepaste Kleuren
Glans: Het hoogtepunt, steen, semi steen, kan afzonderlijk worden aangepast Staat: Vloeibare Deklaag
formaat: 4L, 20KG toepassingsgebied: Aluminiumplaat, roestvrij staal, de plaat van het spiegelroestvrije staal, openlucht reclame
Houdbaarheidsperiode: 2 de jaar in Verzegeld Origineel kan op Koele en Droge Plaats bij 20℃
Hoog licht:

waterdichte openluchtverf

,

de verf van de roestvrij staaldeklaag

Productomschrijving

 

De openluchtverf van het de vangrailbeeldhouwwerk van het reclameijzer van de het procesverf van de de vernieuwingsverf verf van het de reparatie grijze metaal

 

 

Adverterende verf:
1. Geen inleiding en het malen
De reclame het merken verf te hoeven niet om met inleiding op de grondstoffen zoals gegalvaniseerde plaat, aluminiumlegering, aluminiumplaat, roestvrij staal, de plaat van het spiegelroestvrije staal, koudgewalst staal, plaatijzer, koper, acrylplaat, ABS plaat, enz. worden of worden bespoten. Het keurt speciale ingevoerde grondstoffen goed en combineert met geavanceerde internationale productietechnologie, met goede adhesie, die de behandelende kracht kan waarborgen en de adhesie (zoals de grondstoffen) zonder inleiding Daar olievlekken op de oppervlakte is, die moeten worden ontvet).
 
2. Sterke adhesie
Het kan direct worden toegepast om te drogen en schoon te maken of ontvette materiële oppervlakte, zonder speciale behandeling, die tijd en arbeid redden, zeer besparend bouwtijd en kosten, verbeterend efficiency, en het effect van adhesie is vergelijkbaar met dat die van bespoten inleiding ervoor zorgen, dat het niet weg 3 jaar, met hoge positieve schokweerstand, behalve overmacht zal vallen.
 
3. Hoge helderheid
De reclame van embleemverf keurt grondstoffen goed, die met geavanceerde internationale productietechnologie worden gecombineerd, met het goede nivelleren, hoge hardheid, helderheid van de belangrijkste kenmerken.
 
4. Groot het bespuiten gebied
De behandelende macht van de reclameverf is goed, en het het bespuiten gebied is 2-3 keer dat van de gewone verf, die de kosten en bouwtijd bespaart.
 
5. Goede weerbestendigheid
Volgens het bouw het bespuiten procédé en het ondersteunende gebruik van de producten van de reclameverf, zal de openluchtkleur niet 3 jaar langzaam verdwijnen, en de kleur is nog helder.
 
6. Brede toepassingswaaier
Dit product wordt toegepast op allerlei materialen in de adverterende industrie, zoals gegalvaniseerde plaat, aluminiumlegering, aluminiumplaat, roestvrij staal, de plaat van het spiegelroestvrije staal, koudgewalst staal, plaatijzer, koper, acrylplaat, ABS plaat en andere grondstoffen, met multifunctioneel effect om aan diverse materialen aan te passen, en kleurt aanpassing tussen kleurenmeesterwerken volgens de vraag.
 
7. Weinig geur
De verf wordt gemaakt van ingevoerde materialen, groen en milieuvriendelijk, met milde geur, om het kwaad tot het bouwpersoneel te verminderen.

 

 

Toepassingsgebied: de reclame van verf wordt gebruikt voor reclamenevel het schilderen, reclamewoorden, diverse LEIDENE lichte stroken, binnen/openlucht reclametekens van de reclame van lichte dozen, de reclame van tekens, Anticorrosief van ontzwavelingstoren, corrosiebescherming van staalstructuur, anticorrosief van olietank, enz.

 
 

De verhouding van de bouwmengeling van helder licht: Verf: vast lichaam: verdun = 4:1: passend bedrag
De verhouding van de bouwmengeling van steen: Verf: vast lichaam: verdun = 4:1: passend bedrag
De verhouding van de bouwmengeling van semi glans: Verf: vast lichaam: verdun = 3:1: passend bedrag

 

 

2K de vrije verf van het inleidingsmetaal, de reeks van de reclameverf
Codenaam Productnaam Specificatie verpakkingsspecificaties Toepassing en kenmerken
C-01 Helder licht reclamewit 4KG 4cans/piece Het de uitstekende adhesie en licht en kleurenbehoud, kunnen worden gebruikt zonder inleiding te bespuiten, kunnen tweemaal op schuurpapier worden bespoten direct oppoetsten voorwerpen
20KG 20kgIron trommel
C-02 Heldere lichte adverterende zwarte 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-03 Helder licht reclamerood 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-04 Heldere lichte reclame middelgrote geel 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-05 Heldere lichte grondig blauwe reclame 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-06 Heldere lichte grondig groene reclame 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-07 Helder licht reclamerood 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-08 De reclame van grondig steenwit 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-09 De reclame van grondig steenzwarte 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-10 Grondig adverterend geel steenmiddel 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel
C-11 2Ksemi-steen het glanzen wit 4KG 4cans/piece Een semi-glans witte verf die in auto's, meubilair, de industrie, enz. wordt gebruikt.
20KG 20kgIron trommel
C-12 2Kthoroughly steen het glanzen wit 4KG 4cans/piece Een volledig saaie witte verf die in auto's, meubilair, de industrie, enz. wordt gebruikt.
20KG 20kgIron trommel
C-13 Steenrood 4KG 4cans/piece Het de uitstekende adhesie en licht en kleurenbehoud, kunnen worden gebruikt zonder inleiding te bespuiten, kunnen tweemaal op schuurpapier worden bespoten direct oppoetsten voorwerpen
20KG 20kgIron trommel
C-14 Steenblauw 4KG 4cans/piece
20KG 20kgIron trommel

 

 

Van de grondstofbehandeling en bouw vereisten

1. De grondstof moet worden schoongemaakt om geen olie, borduurwerk en stof te verzekeren. Het inleggend, phosphating of oplosbare schoonmaken met wit elektrisch olieblik wordt gebruikt.

2. Een laag van antirust inleiding zal op speciale grondstoffen eerst worden toegepast. Men zal opmerken dat de sterke oplosbare bovenlaag niet met zwakke oplosbare inleiding zal toegepast worden, en de bovenlaag zal worden toegepast nadat de inleiding droog is, anders kan de bodem worden ondergraven. Beter gebruik onze inleiding

3. De bouwviscositeit is over het algemeen 16-22 seconden (4 koppen). De viscositeit is te laag en gemakkelijk te hangen, niet gemakkelijk te behandelen; hoge, stroomaanpassing, rimpels, en zelfs blaren en pokputten.

4. De luchtdruk zou bij 0.5p8-0.8pa moeten worden gehouden om de goede atomisering van de verfmist te verzekeren, om het voorkomen van olielossing te vermijden en het drijven te kleuren, en de afstand zou 2530cm moeten zijn

5. Wanneer het bespuiten, dunne zal bespuiten meerdere keren worden uitgevoerd voor, en de laatste het bespuiten dikte zal in de orde van worden uitgevoerd eerst omhoog, dan neer, eerste secundaire oppervlakte, dan hoofd visuele oppervlakte, eerst binnen en dan buiten. Als de dikte te dun is, zijn er weinig filmmateriaal en geen nivellerende ruimte, zodat de film en uit licht ruw is

 

 

Saftvoorzorgsmaatregelen:

1. Het werk in goed - geventileerd milieu

2. Het materiaal van de slijtageveiligheid

3. Houd verfverdunner vanaf zure substanties

4. Blijf van ontvlambare en explosieve materialen weg

5. Het is verboden om verfverdunner als algemene reinigingsmachine te gebruiken

6. Nooit rook dichtbij

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Openlucht Reclameverf voor het Herstellen van Ijzervangrail/Beeldhouwwerk Aangepaste Kleuren kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.